Aanmelding zonneparken

Veel klanten van Grondplatform hebben kavels in bezit die onderdeel zijn van een grotere verkaveling. Deze verkavelingen zijn door hun ligging in de buurt van bebouwingen bij uitstek geschikt voor het realiseren van deze zonne- en windparken. Omdat er op veel plaatsen in Nederland tevergeefs gewacht wordt op een bestemming wijziging hebben wij het initiatief genomen om op een aantal plaatsen in Nederland te onderzoeken of de kavels gebruikt kunnen worden voor de realisatie van een zonnepark.

Opbrengst

Indien u een kavel verhuurd voor een zonnepark gaat het hier vaak over een periode van minimaal 25 jaar. In die 25 jaar verdient u veelal uw aankoopprijs van de kavel weer terug. Op die manier maakt u in ieder geval weer rendement op uw investering.

Aanmeld periode voor een zonnepark project

Als u ook in aanmerking wil komen om uw kavel te kunnen verhuren of verkopen aan een projectontwikkelaar of energie coöperatie die op uw verkaveling een zonnepark gaat realiseren, kunt u zich aanmelden voor deelname. Indien minimaal 50% van de eigenaren zich in een verkaveling als deelnemer hebben geregistreerd, start het project. Als de 50% niet gehaald wordt vervalt het project en wordt uw deelname gestopt.

Als een project wordt gestart zullen wij u middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van de voortgang bij uw verkaveling.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen over de realisatie van een zonnepark handig bij elkaar gezet. Veelgestelde vragen

Kosten

Uw deelname kost slechts 5,00 Euro per maand welk bedrag elke maand via automatische incasso door Mollie Payments wordt geïncasseerd. U kunt ook kiezen voor een jaarbedrag van 60,00 Euro.

U kunt deelnemen via onderstaande knoppen. Er gebeurt dan het volgende:

Stap 1 U krijgt een overzicht van de machtiging details (5 Euro per maand of 60 Euro per jaar).

Stap 2 U vult uw persoonlijke gegevens in (voornaam, achternaam, email).

Stap 3 U maakt via iDeal een betaling van 1 Euro over ter verificatie van uw bankrekeningnummer.

Stap 4 Na betaling van 1 Euro is uw deelname voltooid.

Na stap 4 nemen wij contact met u op om af te stemmen welke van uw kavels u in aanmerking wil laten komen voor een Zonnepark.

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via 030-2273367.

Locaties

Voor de realisatie van Zonneparken is overleg met veel partijen nodig. Onze rol is het aandragen van mogelijke locaties die door hun ligging in aanmerking komen voor een versnelde procedure. Veel van onze klanten bezitten kavels die in een verkaveling dicht bij bestaande bebouwing liggen. Hierdoor is de aansluiting op bestaande infrastructuur (electriciteit) snel mogelijk.

Onafhankelijk

Grondplatform.nl is volledig onafhankelijk en heeft als doel om contact tussen beide partijen tot stand te brengen. Wij bemiddelen niet en staan niet aan de kant van de koper, noch van de verkoper. Wij staan echter wel altijd voor de koper en verkoper klaar met objectief advies. Wij werken enkel samen met gerenommeerde partijen en hebben ervaren specialisten in ons team. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de markt, wet- en regelgeving en het investeringsklimaat.

Toegankelijk platform

Snelheid is waar het bij ons om draait. Door een toegankelijk platform te bieden, bieden wij kansen aan kopers die snel hun slag willen slaan met de aankoop van een stuk grond dat in de toekomst mogelijk veel meer geld waard gaat worden of met een kavel bouwgrond of agrarische grond voor eigen gebruik.

Andersom zijn wij er ook voor grondeigenaren die niet langer willen wachten of niet meer willen speculeren op prijsstijgingen. Die snelheid komt ook tot uiting in een goede doorlooptijd. Ons aanbod aan kavels wijzigt vrijwel dagelijks, dus is er voor u als koper vandaag geen geschikte kavel, kan die er morgen wel zijn.

Kavel verkopen?

Blijf op de hoogte

Laat uw contactgegevens achter en we houden u per e-mail op de hoogte van nieuwe plaatsingen. Heeft u specifieke zoekcriteria plaats dan bij ons een zoekopdracht.