Abcoude

Eigenschappen

Oppervlakte: 300m²
Prijs: €T.E.A.B k.k.

Adresgegevens

Straat: Molenwetering
Plaats: Abcoude
Provincie: Noord-Holland

Omschrijving

Mooi perceel landbouwgrond te koop, gelegen nabij het water ‘de Molen wetering’.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Abcoude is een dorp en voormalige gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht, grenzend aan de gemeente Amsterdam. De gemeente is op 1 mei 1941 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige gemeenten Abcoude-Baambrugge en Abcoude-Proostdij en is op 1 januari 2011 gefuseerd met de gemeente De Ronde Venen. Door grenswijzigingen heeft Abcoude eerder behoord tot de Nederlandse provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. De gemeente telde 8.100 inwoners (per 1 januari 2020, bron: CBS) en had een oppervlakte van 32,11 km² (waarvan 1,75 km² water).

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 300m2
Prijs €T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie