Gebleektesteeg, Weert

Eigenschappen

Agrarische grond in Weert
Oppervlakte: 250m²
Prijs: €6.200 k.k.

Adresgegevens

Straat: Gebleektesteeg
Plaats: Weert
Provincie: Limburg

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan de Gebleektesteeg in Weert, Limburg.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Weert (Limburgs: Wieërt) is een stad in de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België, komend vanuit het noorden wordt duidelijk waarom de stad zich promoot als ‘de poort van Limburg’. Verder ligt de stad bij de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart. Weert kreeg stadsrechten in 1414 en telt in januari 2020 iets meer dan 50.000 inwoners.

Hier vindt u het bestemmingsplan van Weert: klik hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 250 m²
Prijs €6.200 k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie