Alting, Beilen

Eigenschappen

Landbouwgrond in Beilen
Oppervlakte: 500m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Alting
Plaats: Beilen
Provincie: Drenthe

Omschrijving

Prachtig perceel landbouwgrond te koop in Beilen, Drenthe. Gelegen aan de Alting.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn kan omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Beilen is een esdorp in de Nederlandse provincie Drenthe; het is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Drenthe. Het dorp ligt tussen de spoorlijn Groningen – Zwolle, de autosnelweg A28, de provinciale weg N381 en het natuurgebied Terhorsterzand. Aan de oostrand van het dorp ligt station Beilen. Beilen met bijgebied Beilen telt ruim 11.000 inwoners, het dorp Beilen telt ca. 9700 inwoners. De hele gemeente Midden-Drenthe heeft ongeveer 33.000 inwoners. Beilen ligt midden in Drenthe en wordt daarom ook wel het Hart van Drenthe genoemd.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie