Amsterdamse Pad, Landsmeer

Eigenschappen

Agrarische grond in Landsmeer
Oppervlakte: 250m²
Prijs: N.O.T.K k.k.

Adresgegevens

Straat: Amsterdamse Pad
Plaats: Landsmeer
Provincie: Noord-Holland

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan het Amsterdamse Pad in Landsmeer, Noord-Holland.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Landsmeer is een dorp en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 11.440 inwoners (31 mei 2018, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 26,44 km² (waarvan 3,68 km² water).

De gemeente Landsmeer maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Tevens is Landsmeer mede bekend om het natuurgebied Het Twiske.

Landsmeer ligt ten noorden van de gemeente Amsterdam die een belangrijke factor is voor het te bepalen beleid. Amsterdam-Noord heeft in 2010 een ontwikkelingsbeeld tot 2040 ontwikkelt.

Hier vindt u meer informatie: klik hier en klik hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 200m²
Prijs N.O.T.K k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter


    Locatie