Bankenstraat, Etten-Leur

Eigenschappen

Agrarische grond in Etten-Leur
Oppervlakte: 750m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Bankenstraat
Plaats: Etten-Leur
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Erg mooi gelegen perceel agrarische grond te koop ten noorden van den Etten-Leur. In de structuurvisie (zie link hieronder) van Etten-Leur worden verschillende gebieden aangewezen als zoekgebied voor zowel bedrijven en wonen.

Dit perceel is perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 43.498 inwoners (31 mei 2018) en heeft een oppervlakte van 55,90 km² (waarvan 0,61 km² water).

Etten-Leur heeft sinds 2005 een vernieuwd centrum en bestaat verder uit 13 wijken: Baai, Banakkers, Buitengebied, Centrum West, Centrum Oost, De Grient, De Keen, Etten-Leur-Noord, Grauwe Polder, Hoge Neerstraat, Hooghuis, Sanderbanken en Schoenmakershoek. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.

Klik hier en hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 750 m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie