Benedenkerkstraat, Waspik

Eigenschappen

Agrarische grond in Waspik
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Benedenkerkstraat
Plaats: Waspik
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Perceel agrarische grond te koop aan de Benedenkerkstraat in Waspik, Noord-Brabant.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Waspik is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. In 1997 werd Waspik bij de gemeente Waalwijk gevoegd. De gemeente Waspik bestond uit de kernen Waspik-Boven en Waspik-Beneden (plaatselijk bekend als respectievelijk “Boven” en “De Straat”), waarbij de scheiding bepaald wordt door de voormalige Langstraatspoorlijn.

Waspik ligt tussen Raamsdonk en Capelle. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Oosterhout en Waalwijk. Nabijgelegen kernen zijn Waspik-Zuid, Raamsdonk, ’s Gravenmoerse Vaart en Capelle.

Omstreeks 1950 vond ten zuiden van Waspik de ruilverkaveling “Het Eendenest” plaats, waarbij het kleinschalige moerassige landschap ten zuiden van Waspik voor het overgrote deel teloor ging om voor grootschalige percelen plaats te maken.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder je gegevens achter    Locatie