Boschoordweg, Noordwolde

Eigenschappen

Agrarische grond in Noordwolde
Oppervlakte: 1005m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Boschoordweg
Plaats: Noordwolde
Provincie: Friesland

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Noordwolde, Friesland. Dit perceel is gelegen aan de Boschoordweg.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Noordwolde is een dorp in de gemeente Weststellingwerf in de Nederlandse provincie Friesland. De plaats telt samen met het dorp Noordwolde-Zuid ongeveer 3600 inwoners. Van 1 januari 1812 tot 1 oktober 1816 was Noordwolde een zelfstandige gemeente, waarna het opnieuw onderdeel werd van de gemeente Weststellingwerf.

Noordwolde ligt ten noorden Steenwijk en ten oosten van Wolvega, ongeveer op het ‘drieprovinciënpunt’ van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel in een besloten landschap met in het zuiden en oosten de bossen en heidevelden van Drenthe en in het westen de Lindevallei en het verdere waterrijke Friesland.

Klik hier voor het structuurplan van Westellingwerf.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1005m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie