Boslaan, Harderwijk

Eigenschappen

Recreatiegrond in Harderwijk
Oppervlakte: 250m²
Prijs:  €155.000,- V.O.N.

Adresgegevens

Straat: Boslaan
Plaats: Harderwijk
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Bent u op zoek naar een recreatiewoning op de Veluwe in de combinatie voor eigen gebruik en verhuur? Bekijk dan deze geweldige kans die wij bieden op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk. Het bungalowpark ligt aan de rand van het bos. Op het bungalowpark bieden wij deze goed onderhouden chalets op eigen grond aan. U koopt de grond en de recreatiewoning waarbij het bungalowpark u geheel ontzorgt. Dit betekent dat het onderhoud, de verhuur en het vermaak van gasten volledig voor u uit handen wordt genomen.
Het chalet is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het chalet 2 slaapkamers waarvan de ouderkamer voorzien is van een 2 persoons bed en volop kastruimte. De kinderkamer is voorzien van een stapelbed en heeft ook voldoende kastruimte. De badkamer is gerenoveerd en heeft een douche, wastafel en toilet. De keuken is net zo netjes als de badkamer. Voorzien van kastruimte, een vaatwasser een (gas)kookplaat met afzuigkap en een koelkast met vriesvak behoort tot de standaard voorzieningen van dit chalet.
De woonkamer is enorm licht door de goede ligging van het chalet. In de woonkamer is een eethoek naast de keuken en een gezellige zithoek met kabel TV en internet. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar een nieuw aangelegd terras welke modern is aangelegd.
De chalets welke wij aanbieden op Bungalowpark Het Verscholen Dorp, worden inclusief de gehele inventaris verkocht. U kunt hierdoor direct ondernemen/genieten van uw eigen recreatiewoning op de Veluwe.
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden en de verschillende woningen die wij aanbieden op het park? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.

De locatie

In een paar woorden is Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk een park waar persoonlijke benadering zeer hoog in het vaandel staat. De bungalows en chalets zijn ruim en comfortabel en vooral vanuit het oogpunt van de gast ingericht. Verder heeft Het Verscholen Dorp natuurlijk diverse ontspanningsvormen te bieden.

GEZONDHEID, NATUUR en ONTSPANNING zijn drie belangrijke begrippen die men via alle zintuigen kan beleven. U kunt op het terras van het verwarmde buitenzwembad luieren na het zwemmen, een familie tennistoernooi op de tennisbaan organiseren, met de kleintjes in de speeltuin ravotten of simpelweg van de rust en natuur genieten.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 250m²
Prijs €155.000,- V.O.N.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu