Brakeweg, Medemblik

Eigenschappen

Landbouwgrond in Medemblik
Oppervlakte: 251m²
Prijs:  €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Brakeweg
Plaats: Medemblik
Provincie: Noord-Holland

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan de Brakeweg in Medemblik, Noord-Holland. Deze kavel ligt direct tegen de stad aan en prachtig gelegen op een steenworp afstand van het levendige watersportleven van het IJsselmeer.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland (Noord-Holland): het verkreeg in 1289 stadsrechten van graaf Floris V, die toen net West-Friesland definitief had onderworpen aan zijn grafelijke gezag.

Medemblik was tot 2007 een zelfstandige gemeente, waartoe geen andere woonplaatsen behoorden. De gemeente was een van de kleinste van de provincie Noord-Holland. De huidige gemeente Medemblik ontstond uit een fusie met de gemeenten Noorder-Koggenland en Wognum per 1 januari 2007, gevolgd door een fusie met de gemeenten Wervershoof en Andijk per 1 januari 2011.

Voor het bestemmingsplan van Medemblik: klik hier en klik hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 251m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie