Collendoornerdijk, Hardenberg

Eigenschappen

Agrarische grond in Hardenberg
Oppervlakte: 125m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Collendoornerdijk
Plaats: Hardenberg
Provincie: Overijssel

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Hardenberg, Overijssel. Dit perceel is gelegen aan de Collendoornerdijk.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Hardenberg (Nedersaksisch: Harnbarg of ’n Arnbarg) is een stad aan de Overijsselse Vecht in de Nederlandse provincie Overijssel.

In Hardenberg staat het gemeentehuis van de gelijknamige gemeente die na de gemeentelijke herindeling van 2001 ontstaan is uit de gemeenten Hardenberg (in 1941 ontstaan uit de gemeenten Stad Hardenberg en Ambt Hardenberg), Avereest en Gramsbergen. De plaats Hardenberg heeft 19.490 inwoners.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 125m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie