Compagniesterwijk, Oude Pekela

Eigenschappen

Landbouwgrond in Oude Pekela
Oppervlakte: 1059m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Compagniesterwijk
Plaats: Oude Pekela
Provincie: Groningen

Omschrijving

Perceel landbouwgrond te koop in Oude Pekela, Groningen. Gelegen aan de Compagniesterwijk.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Oude Pekela (Gronings: Olle Pekel of Ol Pekel) is een dorp in de gemeente Pekela in de Nederlandse provincie Groningen. Het is door historie nauw verbonden met het zuidelijker gelegen Nieuwe Pekela. Het dorp had ten tijde van de eerste volkstelling in 1795 2972 inwoners, en in 2019 7670 inwoners. Het veenkoloniale dorp ligt aan het Pekelderdiep ook wel “diep in t piep” door de lokale bevolking genoemd.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1059m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie