Doornspijk, Elburg

Eigenschappen

Bosgrond in Elburg
Oppervlakte: 3540m²
Prijs: T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: nabij De Haere
Plaats: Elburg
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Mooi stuk bosgrond te koop nabij De Haere in Elburg, Gelderland.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Elburg is een Hanzestad in Nederland. Het is gelegen aan het Veluwemeer en het Drontermeer in de provincie Gelderland, en is de hoofdplaats van de gemeente Elburg. De stad Elburg is vooral bekend vanwege haar middeleeuwse vesting met een nagenoeg volledig recht stratenplan. In 2020 telde de plaats Elburg 12.055 inwoners. De voormalige buurtschap Oostendorp is inmiddels aan een nieuwbouwwijk van Elburg vastgegroeid.

Klik hier voor de structuurvisie van Elburg.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3540 m²
Prijs T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu