Dorpsweg, Vianen

Eigenschappen

Agrarische grond in Vianen
Oppervlakte: 2000m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Dorpsweg
Plaats: Vianen / Zijderveld
Provincie: Utrecht

Omschrijving

Dit perceel agrarische grond in Vianen is in zijn geheel te koop of in delen van 500 m2.

Wonen in de grote steden wordt steeds duurder waardoor steeds meer mensen de omliggende kleinere steden opzoeken om in te gaan wonen. Vooral starters en jonge ouders trekken door hoge kosten steeds meer de grote stad uit. Deze prachtig gelegen kavel naast het pittoreske Vianen heeft niet alleen hierdoor veel kans om in de nabije toekomst bebouwd te worden, maar al helemaal door zijn ligging naast de A2 waardoor het goede uitvalswegen heeft.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Vianen is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. De stad Vianen ligt aan de Lek in de Vijfheerenlanden en is uitgegroeid tot een belangrijke forensenplaats, met twee belangrijke Rijkswegen, de A2 en A27, die het gebied doorkruisen.

Hier vindt u het bestemmingsplan van Vianen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 2000 m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie