Groenendries, Huijbergen

Eigenschappen

Landbouwgrond in Huijbergen
Oppervlakte: 1360m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Groenendries
Plaats: Huijbergen
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan de Groenendries in Huijbergen, Noord-Brabant. Dit perceel is ook te koop in delen van 500m2

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Huijbergen is een dorp in de gemeente Woensdrecht. Het dorp telde op 1 januari 2019 ongeveer 2.130 inwoners. Huijbergen ligt 10 kilometer ten zuidoosten van Bergen op Zoom, 18 kilometer ten zuidwesten van Roosendaal en 25 kilometer ten noorden van Antwerpen. Het ligt tussen Hoogerheide en Essen.

Hier vindt u meer documentatie: klik hier

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1360m²
Prijs N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie