Grond verkopen in projectvorm

Uw grond in Aalst in projectvorm verkopen?

U heeft grond gekocht in Aalst (Noord-Brabant) aan de Voorbeekweg (De Bosrand) met als doel in de toekomst de grond na een bestemmingswijziging te kunnen verkopen. U heeft samen met 159 andere personen kavels gekocht in dit project.

Op dit moment is Grondplatform in gesprek met een partij die in de nabijheid van deze verkaveling een groot uitbreidingsplan wil realiseren. Bij dit bouwproject zal voor de aanleg van geluidswallen, grondegalisatie, grondverbetering veel grond moeten worden aangevoerd. Om die reden wordt er gezocht naar een kavel die groot genoeg is om gedurende de bouw tijdelijk grond op te slaan. De betrokken partij wil om die reden graag grond aankopen maar wil niet met 160 grondeigenaren onderhandelen.

Om die reden zijn wij begonnen met het contacteren van alle eigenaren om gezamenlijk de grond in één keer te kunnen aanbieden. Wilt u gezamenlijk optrekken met de 159 andere eigenaren meld u dan aan. U kunt hiervoor aan de rechterkant uw gegevens achterlaten.

Wilt U hier niet op wachten? Dan kunt u via ons platform een advertentie plaatsen om uw individuele kavel aan geïnteresseerden aan te bieden. Vraag hiervoor een kavelcheck op onze website aan.

Meld u aan voor een verkoop in projectvorm

Bent u eigenaar van grond in Aalst en wilt u uw perceel verkopen samen met de andere eigenaren? Meld u dan aan door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen en we sturen u een inschrijflink en een overeenkomst.

  Verkopen binnen een samenwerking

  Even een korte introductie: U heeft waarschijnlijk uw kavel gekocht van in Nederland actieve grondmakelaars met beloofde winstmogelijkheden op termijn als de bestemming van de grond zou gaan wijzigen. Helaas zien wij vaak dat er na de verkoop van kavels geen initiatieven meer worden genomen om deze bestemming wijziging mogelijk te maken.

  Om die reden hebben wij als Grondplatform naast ons advertentie platform nu ook een concept ontwikkeld om eigenaren binnen een verkaveling te verenigen binnen één project.

  Ons eerste project was een grote verkaveling in Terneuzen.  Dit heeft nu geresulteerd in de oprichting van de Stichting VGT (Verkoop Gronden Terneuzen) welke nu onder leiding van Antonio Klarenbeek, de eerste onderhandelingen met partijen is gestart.

  Wij zullen de komende maanden steeds nieuwe projecten opstarten.

  Geclusterd aanbieden bij belanghebbenden

  Onder het motto “samen staan we sterk” kunnen we komen tot het geclusterd aanbieden van kavels.

  Bij interesse vult u in het formulier hierboven uw gegevens in. Wij zullen u dan van tijd tot tijd d.m.v. nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

  Wat vinden anderen van Grondplatform?

  Menu