Grond verkopen in projectvorm

Uw grond in een verkaveling in projectvorm verkopen?

U heeft grond gekocht in een verkaveling met als doel in de toekomst de grond na een bestemmingswijziging te kunnen verkopen. In de komende jaren (2022-2030) moeten er 1 miljoen huizen worden gebouwd. Wij willen onze klanten helpen om hun kavels in aanmerking te laten komen als bouwlocatie. Hiervoor is het noodzakelijk om gezamenlijk op te treden. U moet zich realiseren dat een gemeente en/of een projectontwikkelaar het ingewikkeld vinden om met honderden eigenaren van grond te moeten onderhandelen. Om die reden heeft Grondplatform het verkopen in projectvorm ontwikkeld.

Om deel te nemen aan een project vragen wij een bijdrage van 10 Euro per maand. Er lopen op dit moment al meerdere projecten. U kunt uw kavels aanmelden voor onze projectwerkzaamheden door de knop te gebruiken aan de rechterkant van deze pagina.

Wilt U hier niet op wachten? Dan kunt u via ons platform een advertentie plaatsen om uw individuele kavel aan geïnteresseerden aan te bieden. Vraag hiervoor een kavelcheck op onze website aan.

Meld u aan voor een verkoop in projectvorm

Door u aan te melden kan Grondplatform mede namens u proberen om de kavels in een verkaveling voor een bestemmingswijziging in aanmerking laten komen. U dient rekening te houden dat dit een minimale periode van ca. 3 jaar onderhandelen zal kosten. Als u samen met ons dit wil proberen meld u zich dan aan voor een projectdeelname.

 

Verkopen binnen een samenwerking

Even een korte introductie: U heeft waarschijnlijk uw kavel gekocht van in Nederland actieve grondmakelaars met beloofde winstmogelijkheden op termijn als de bestemming van de grond zou gaan wijzigen. Helaas zien wij vaak dat er na de verkoop van kavels geen initiatieven meer worden genomen om deze bestemming wijziging mogelijk te maken.

Om die reden hebben wij als Grondplatform naast ons advertentie platform nu ook een concept ontwikkeld om eigenaren binnen een verkaveling te verenigen binnen één project. Indien 50% van de eigenaren binnen een verkaveling zich aanmelden kunnen wij starten met een project.

Wat vinden anderen van Grondplatform?