Grond verkopen in projectvorm

Uw grond in Steenbergen in projectvorm verkopen?

U heeft grond gekocht in Steenbergen aan de Franseweg met als doel in de toekomst de grond na een bestemmingswijziging te kunnen verkopen. U heeft samen met 243 andere personen kavels gekocht in dit project. Instanties zoals Projectontwikkelaars en gemeentes willen niet met 243 personen om de tafel. Om die reden heeft Grondplatform het verkopen in projectvorm ontwikkeld. Hierbij proberen wij binnen een verkaveling 75% van de eigenaren bereid te laten zijn om gezamenlijk tegen een bepaalde prijs hun grond te verkopen. Wanneer wij deze 75% bereikt hebben richten wij een stichting op die vervolgens namens de grondeigenaren op zoek gaat naar projectontwikkelaars en in onderhandeling gaat met de gemeente om een bestemmingswijziging mogelijk te maken.

U moet zich realiseren dat een dergelijk project een minimale looptijd heeft van ca. 3 jaar. Wilt u gezamenlijk optrekken met de 243 andere eigenaren meld u dan aan. U kunt hiervoor aan de rechterkant uw gegevens achterlaten.

Wilt U hier niet op wachten? Dan kunt u via ons platform een advertentie plaatsen om uw individuele kavel aan geïnteresseerden aan te bieden. Vraag hiervoor een kavelcheck op onze website aan.

Meld u aan voor een verkoop in projectvorm

Bent u eigenaar van grond in Steenbergen en wilt u uw perceel verkopen samen met de andere eigenaren? Meld u dan aan door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen en we sturen u een inschrijflink en een overeenkomst.

  Verkopen binnen een samenwerking

  Even een korte introductie: U heeft waarschijnlijk uw kavel gekocht van in Nederland actieve grondmakelaars met beloofde winstmogelijkheden op termijn als de bestemming van de grond zou gaan wijzigen. Helaas zien wij vaak dat er na de verkoop van kavels geen initiatieven meer worden genomen om deze bestemming wijziging mogelijk te maken.

  Om die reden hebben wij als Grondplatform naast ons advertentie platform nu ook een concept ontwikkeld om eigenaren binnen een verkaveling te verenigen binnen één project.

  Ons eerste project was een grote verkaveling in Terneuzen.  Dit heeft nu geresulteerd in de oprichting van de Stichting VGT (Verkoop Gronden Terneuzen) welke nu onder leiding van Antonio Klarenbeek, de eerste onderhandelingen met partijen is gestart.

  Wij zullen de komende maanden steeds nieuwe projecten opstarten.

  Geclusterd aanbieden bij belanghebbenden

  Onder het motto “samen staan we sterk” kunnen we komen tot het geclusterd aanbieden van kavels.

  Bij interesse vult u in het formulier hierboven uw gegevens in. Wij zullen u dan van tijd tot tijd d.m.v. nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

  Wat vinden anderen van Grondplatform?

  Menu