De Grondkoerier

Hartelijk dank voor uw interesse in de Grondkoerier. De Grondkoerier wordt wekelijks aan abonnees via email verstuurd. De grondkoerier richt zich op nieuws en informatie voor grondeigenaren die van belang zijn voor de waardebepaling en/of de verkoopbaarheid van kavels.

Het abonnement kost slechts 5,00 Euro per maand en u abonneert zich voor één jaar. Het abonnements bedrag wordt elke maand via automatische incasso door Mollie Payments geincasseerd. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch verlengd tenzij u het abonnement voor de einddatum opzegt.

U kunt zich abonneren op de Grondkoerier via onderstaande knop. Er gebeurt dan het volgende:

Stap 1 U krijgt een overzicht van de machtiging details (5 Euro per maand).

Stap 2 U vult uw persoonlijke gegevens in (voornaam, achternaam, email).

Stap 3 U maakt via iDeal een betaling van 1 Eurocent over ter verificatie van uw bankrekeningnummer.

Stap 4 Na betaling van 1 Eurocent is uw inschrijving voltooid.

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via 030-2273367.

Kennisbank

Dankzij de kennis en contacten die wij bezitten  kunnen wij u met de Grondkoerier voorzien van alle relevante informatie voor u als grondeigenaar. Naast de informatie die wij u middels de Grondkoerier kunnen verstrekken zijn wij voor u ook een vraagbaak, of u nu grond wilt kopen of verkopen. Neem gerust contact met ons op.

Onafhankelijk

Grondplatform.nl is volledig onafhankelijk en heeft als doel om contact tussen beide partijen tot stand te brengen. Wij bemiddelen niet en staan niet aan de kant van de koper, noch van de verkoper. Wij staan echter wel altijd voor de koper en verkoper klaar met objectief advies. Wij werken enkel samen met gerenommeerde partijen en hebben ervaren specialisten in ons team. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de markt, wet- en regelgeving en het investeringsklimaat.

Toegankelijk platform

Snelheid is waar het bij ons om draait. Door een toegankelijk platform te bieden, bieden wij kansen aan kopers die snel hun slag willen slaan met de aankoop van een stuk grond dat in de toekomst mogelijk veel meer geld waard gaat worden of met een kavel bouwgrond of agrarische grond voor eigen gebruik.

Andersom zijn wij er ook voor grondeigenaren die niet langer willen wachten of niet meer willen speculeren op prijsstijgingen. Die snelheid komt ook tot uiting in een goede doorlooptijd. Ons aanbod aan kavels wijzigt vrijwel dagelijks, dus is er voor u als koper vandaag geen geschikte kavel, kan die er morgen wel zijn.

Kavel verkopen?

Blijf op de hoogte

Laat uw contactgegevens achter en we houden u per e-mail op de hoogte van nieuwe plaatsingen. Heeft u specifieke zoekcriteria plaats dan bij ons een zoekopdracht.