Gruttoweg, Zeewolde

Eigenschappen

Oppervlakte: 1000m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Gruttoweg
Plaats: Zeewolde
Provincie: Flevoland

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Zeewolde, Flevoland. Gelegen aan de Gruttoweg. Dit perceel is af te nemen in kavels vanaf 250m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Zeewolde is een van de zes gemeenten van de Nederlandse provincie Flevoland, die drooggelegd is in de jaren 60 van de 20e eeuw. De gemeente telt 22.680 inwoners (1 augustus 2020, bron: CBS) en heeft een landoppervlakte van 248,76 km². Zeewolde werd in 1984 een zelfstandige gemeente en is daarmee de jongste, niet door samenvoeging ontstane, gemeente van Nederland. Een inwoner van Zeewolde wordt Zeewoldenaar genoemd, voor vrouwen wordt meestal de term Zeewoldese gebruikt.

Klik hier voor de structuurvisie van Zeewolde.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000m²
Prijs N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie

    <