Haarsterweg, Marum

Eigenschappen

Landbouwgrond in Marum
Oppervlakte: 500m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Haarsterweg
Plaats: Marum
Provincie: Groningen

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop aan de Haarsterweg in Marum, Groningen.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Marum is een voormalige gemeente in Noord-Nederland, in de provincie Groningen. Gemeente Marum is op 1 januari 2019 opgegaan in de gemeente Westerkwartier, samen met de gemeentes Grootegast, Leek en Zuidhorn. De gemeente besloeg een oppervlakte van 64,9 km² (waarvan 0,3 km² water). Ze bestrijkte de zuidwesthoek van de streek Westerkwartier en lag aan de A7, nabij het punt waar de drie noordelijke provincies elkaar ontmoeten.

De gemeente Marum omvatte naast de hoofdplaats Marum de plaatsen Boerakker, Jonkersvaart, Lucaswolde, Niebert, Noordwijk, Nuis, De Wilp.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500 m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie