Haaswijkweg Oost, Dordrecht

Eigenschappen

Agrarische grond in Dordrecht
Oppervlakte: 410m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Haaswijkweg Oost
Plaats: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland

Omschrijving

Agrarische grond te koop in Dordrecht, Zuid-Holland. Ook te koop in delen, meer informatie hierover? Laat dan a.u.b. even een reactie achter.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Dordrecht is met 119.576 inwoners de vijfde gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden die ongeveer 280.000 inwoners telt. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Dordrecht.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 410m2
Prijs €N.O.T.K. .k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie