Haaswijkweg-Oost, Dordrecht

Eigenschappen

Agrarische grond in Dubbeldam (Dordrecht)
Oppervlakte: 225m²
Prijs: N.O.T.K.,-

Adresgegevens

Straat: Haaswijkweg-Oost
Plaats: Dubbeldam
Provincie: Zuid-Holland

Omschrijving

Dit prachtig gelegen perceel aan de Oudendijk in Dubbeldam is volledig omsloten door woningbouw en ligt in een zoekgebied van de gemeente.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Dubbeldam was een dorp op het Eiland van Dordrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De vroegere gemeente werd per 1 juli 1970 toegevoegd aan de gemeente Dordrecht en maakt sindsdien als wijk deel uit van deze stad.
Dubbeldam bestaat uit een oude dorpskern, een paar voormalige landwegen en veel nieuwbouw. Van de oude dorpskern is door afbraak en nieuwbouw in de jaren zestig weinig meer te zien. De wijk ligt bijna direct aan het natuurgebied de Hollandse Biesbosch. Voor Dordtse begrippen wonen er veel welgestelden.

Onderstaand vindt u meer informatie:

klik hier en hier

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 225m²
Prijs € N.O.T.K.,-

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter


    Locatie