Harlingerweg, Kimswerd

Eigenschappen

Agrarische grond in Kimswerd
Oppervlakte: 500m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Harlingerweg
Plaats: Kimswerd
Provincie: Friesland

Omschrijving

Omschrijving

Agrarische grond te koop in Kimswerd, Friesland. Gelegen aan de Harlingerwerg.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Kimswerd (Fries: Kimswert) is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten ten noordwesten van Pingjum, ten noordoosten van Zurich, ten oosten van de Waddenzee en ten zuiden/zuidoosten van Harlingen. De dorpskern ligt aan beide kanten van de Harlingervaart, met de meeste bewoning aan de westkant.

Over de vaart is een brug gelegen van het type Heechhout, die zo de twee dorpsdelen met elkaar verbindt. In 2019 telde het dorp 565 inwoners. Onder het dorp valt ook de buurtschap Dijksterburen. Bij deze buurtschap staat ook de De Eendracht, een maalvaardige poldermolen.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500 m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie