Het Höltje, Helden

Eigenschappen

Landbouwgrond in Helden
Oppervlakte: 3200m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Het Höltje
Plaats: Helden
Provincie: Limburg

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop in Helden, Limburg. Het perceel is gelegen aan Het Höltje. Dit perceel is ook te koop in twee delen van 1000m2 en 2200m2

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Helden is een plaats en een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telt 6.240 inwoners, en maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas. Net als in vele Limburgse dorpen spreekt men hier ook een Limburgs dialect, het Heldens.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3200m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter


    Locatie