Hoekseweg, Terneuzen

Eigenschappen

Oppervlakte: 2000m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Binnendijk
Plaats: Terneuzen
Provincie: Zeeland

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan de Hoekseweg in Terneuzen, Zeeland. Deze propositie bestaat uit twee  kavels van 1000 m2. In overleg zijn de kavels los te koop en zelfs in kleinere delen vanaf 500 m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Terneuzen (Zeeuws: Terneuzen of Neuzen) is een Nederlandse stad in de provincie Zeeland in de gelijknamige gemeente Terneuzen, waarvan het de hoofdplaats is. Terneuzen, gelegen in de regio Zeeuws-Vlaanderen, is een van de laatste plaatsen die stadsrechten heeft verkregen. Terneuzen telt 25.450 inwoners (2020). Daarmee is het de vierde stad van Zeeland.

Het hele gebied ten westen van Terneuzen wordt flink aangepakt op het moment. Er komt een nieuwe zeesluis met een groot havengebied erbij. Ook is Dow Chemical flink aan het uitbreiding.

Zie het bestemmingsplan: klik hier. En een YouTube filmpje over te bouwen zeesluis: klik hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 2000 m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie