Holderbergsedijk, Steenbergen

Eigenschappen

Agrarische grond in Steenbergen
Oppervlakte: 2115m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Holderbergsedijk
Plaats: Steenbergen
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Landbouwgrond te koop in Steenbergen, Noord-Brabant. Deze propositie heeft een zeer interessante ligging, want deze valt binnen een zoekgebied voor toekomstige bebouwing. Dit zoekgebied is vastgesteld in de structuurvisie van Steenbergen. Klik hier voor meer informatie.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn kan omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Steenbergen is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 25.053 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 160 km² (waarvan 10 km² water). Sinds 1 Januari 1997 bestaat de gemeente Steenbergen in zijn huidige vorm, door fusie van de (voormalige) gemeenten Dinteloord en Prinsenland, Nieuw Vossemeer en Steenbergen. De hoofdplaats is de stad Steenbergen.

In Steenbergen zijn de afgelopen 10 jaar meerdere nieuwbouwprojecten opgeleverd. Op dit moment zijn er 6 projectontwikkelaars bezig met de ontwikkeling van 109 nieuwbouwwoningen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 2115m²
Prijs € N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie