Homoetsestraat, Eck en Wiel

Eigenschappen

Agrarische grond in Eck en Wiel
Oppervlakte: 1500m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.

Adresgegevens

Straat: Homoetsestraat
Plaats: Eck en Wiel
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan de Homoetsestraat in Eck en Wiel, Gelderland. Deze erg mooie propositie bevind zich heel dicht bij het bekende watersportgebied ‘het eiland van Maurik’.

Deze kavel kan in zijn geheel gekocht worden maar de verkoper is ook bereid om in overleg het in delen van 500 m2 aan te bieden.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Eck en Wiel is een dorp in de gemeente Buren, in de Nederlandse provincie Gelderland. Eck en Wiel bestaat uit de voormalige dorpen Eck en Wiel. Eck bestaat al sinds 1288, Wiel ontstond later pas.

Bekijk het bestemmingsplan van Eck en Wiel: klik hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Prijs €N.O.T.K k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu