Hoortwegcomplex, Budel

Eigenschappen

Bosgrond in Budel
Oppervlakte: 5935m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Hoortweg
Plaats: Budel
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Mooi stuk bosgrond te koop aan de Hoortweg in Budel, Noord-Brabant. Er is een mogelijkheid om meer bosgrond te kopen van dezelfde eigenaar in deze omgeving. Mocht hier interesse in zijn mag dit altijd gemeld worden bij ons. Door zelf te beleggen in de aankoop van bosgrond kunt een goed rendement verwachten. Of u nou besluit om het bos gewoon bos te laten, of dat u kijkt naar andere mogelijkheden voor meer rendement, de trend van de laatste jaren vertoond een continu waardestijging van de bosgronden.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Budel (in het Budels: Buul) is een dorp in de gemeente Cranendonck in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen ongeveer 25 km ten zuiden van Eindhoven. Het grenst aan de Belgisch-Limburgse gemeente Hamont-Achel en de Nederlands-Limburgse gemeente Weert. Budel ligt op enkele kilometers van de A2. Lange tijd was er een Duitse legerplaats, de Nassau-Dietzkazerne. De inwoners van Budel worden Bulanders genoemd.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Budel.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 5935 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie