Hounsdyk, Leeuwarden

Eigenschappen

Bouwgrond in Leeuwarden
Oppervlakte: 1650m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Hounsdyk
Plaats: Leeuwarden
Provincie: Friesland

Omschrijving

Mooi perceel bouwgrond te koop, ten zuiden van Leeuwarden, Friesland.

Perfect voor eigen gebruik of als investering. Door een kavel bouwgrond aan te kopen krijgt u de mogelijkheid uw eigen droomwoning te realiseren. U kunt hierdoor zelf, binnen de kaders, bepalen hoe uw woning eruit komt te zien en specifieke woonwensen meteen meenemen in het ontwerp. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de bouwgrond na verloop van tijd weer te verkopen, als meezit is er sprake geweest van waardevermeerdering en maakt u hierdoor winst.
Bouwgrond is onroerend goed, wat betekent dat het ook een registergoed is en de grond bij wet verplicht geregistreerd staat in het Kadaster. De verkoop van bouwgrond kan alleen plaatsvinden door een levering en transport bij een notaris.

De locatie

Leeuwarden is een stad in het noorden van Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en een van de oudste steden van Noord-Nederland. Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector.

Volgens opgave van de gemeente telde de stad Leeuwarden begin 2018 108.668 inwoners. In 1741 bedroeg deze nog 13.462, in 1748: 14.270, in 1811: 16.504, in 1840 21.956. Na de oorlog groeide de bevolking van 74.437 (begin 1946) tot 86.246 (1965).

Klik hier voor de structuurvisie van Leeuwarden.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1650 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter


    Locatie