J.F. Oltmanstraat, Steenderen

Eigenschappen

Agrarische grond in Steenderen
Oppervlakte: 1200m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.

Adresgegevens

Straat: J.F. Oltmanstraat
Plaats: Steenderen
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop aan de J.F. Oltmanstraat in Steenderen, Gelderland. Dit perceel is ook te koop in delen van 400 of 800m2

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Tot 1 januari 2005 was Steenderen een zelfstandige gemeente. Ten gevolge van een gemeentelijke herindeling in dat jaar werd Steenderen samengevoegd met de buurtgemeenten Hummelo en Keppel, Vorden, Zelhem en Hengelo tot de gemeente Bronckhorst. De propositie is gelegen in het zuid-westen van Steenderen en valt binnen de structuurvisie van de gemeente.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Steenderen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1200m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu