Knoflookpad, Deurne

Eigenschappen

Agrarische grond in Deurne
Oppervlakte: 1010m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Knoflookpad
Plaats: Deurne
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Deurne, Noord-Brabant. Dit perceel is gelegen aan het Knoflookpad en ook te koop in delen van 505m2

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Deurne (dialect Deurze) is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De in de regio Peelland gelegen gemeente telt 32.362 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 119,02 km² (waarvan 1,02 km² water). De gemeente Deurne maakt deel uit van het plusregio SRE.

Per 1 januari 2020 heeft de gemeente 32.467 inwoners, bron gemeente Deurne.

De gemeente Deurne bestaat sinds 1 januari 1926, toen de gemeenten Deurne en Liessel en Vlierden tot de gemeente Deurne fuseerden. Zowel Deurne en Liessel als Vlierden zijn territoriaal en bestuurlijk voortzettingen van heerlijkheden onder het Ancien régime.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Deurne.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1010 m²

Kavels worden aangeboden vanaf 505m2

Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie