Knol, Terneuzen

Eigenschappen

Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Knol
Plaats: Terneuzen
Provincie: Zeeland

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop aan de Knol in Terneuzen, Zeeland. Dit perceel is verkrijgbaar in kavels vanaf 250 m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Terneuzen (Zeeuws: Terneuzen of Neuzen) is een Nederlandse stad in de provincie Zeeland in de gelijknamige gemeente Terneuzen, waarvan het de hoofdplaats is. Terneuzen, gelegen in de regio Zeeuws-Vlaanderen, is een van de laatste plaatsen die stadsrechten heeft verkregen. Terneuzen telt 25.450 inwoners (2020). Daarmee is het de vierde stad van Zeeland.

Het hele gebied ten westen van Terneuzen wordt flink aangepakt op het moment. Er komt een nieuwe zeesluis met een groot havengebied erbij. Ook is Dow Chemical flink aan het uitbreiding.

Zie het bestemmingsplan: klik hier. En een YouTube filmpje over te bouwen zeesluis: klik hier.

Oppervlakte 1000m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie