Koopsdijk, Lochem

Eigenschappen

Bosgrond in Lochem
Oppervlakte: 2760m²
Prijs: T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: Koopsdijk
Plaats: Lochem
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Mooi stuk bosgrond te koop in gemeente Lochem, Gelderland.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Lochem is een stad in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland, en hoofdplaats van de gemeente Lochem. De stad Lochem ligt aan de rivier de Berkel alsook aan het Twentekanaal en is bekend van de nabijgelegen Lochemse Berg (zie verderop bij ‘Natuur’). Grotere plaatsen in de buurt zijn de stad Deventer in noordwestelijke richting en de stad Zutphen in zuidwestelijke richting.

Klik hier voor de structuurvisie van Lochem.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 2760 m²
Prijs T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie