Kruisallee, Bergh

Eigenschappen

Agrarische grond in Bergh
Oppervlakte: 500m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Kruisallee
Plaats: Bergh
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Agrarische grond te koop aan de Kruisallee in Bergh, Gelderland. Dit perceel is verkrijgbaar in kavels vanaf 250 m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Bergh was tot 1 januari 2005 een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen in De Liemers tegen de landsgrens met Duitsland. De gemeente telde op 1 januari 2004 18.390 inwoners en had op het moment van opheffen een oppervlakte van 74,98 km² (waarvan 0,4 km² water).

Bergh heeft als voorganger de heerlijkheid Land van den Bergh. Ten onrechte wordt het Graafschap Bergh weleens verwisseld met het Hertogdom Berg in Duitsland. De gemeente Bergh is op 1 januari 1821 ontstaan door samenvoeging van de drie opgeheven gemeenten ‘s-Heerenberg, Netterden en Zeddam. Op 1 januari 2005 fuseerde Bergh met de buurgemeente Didam tot de nieuwe gemeente Montferland.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie