Laagveld, Sprundel

Eigenschappen

Bouwgrond in Sprundel
Oppervlakte: 3780m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Het Laagveld
Plaats: Sprundel
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Mooi perceel Bouwgrond te koop in Sprundel, Noord-Brabant. Het perceel is gelegen aan het Laagveld. De grond heeft een woonbestemming, en hoeft alleen nog bouwrijp gemaakt te worden.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor het bouwen van woningen in de toekomst, wanneer deze grond bouwrijp is. Bouwgrond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het in waarde kan stijgen wanneer het bouwrijp is, en wanneer er woningen ontwikkeld kunnen worden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Sprundel is een dorp in de gemeente Rucphen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt tussen St. Willebrord en Rucphen. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Etten-Leur en Roosendaal. Op 1 januari 2021 had het dorp 5.350 inwoners.Sprundel is tevens een voormalige gemeente.

Klik hier voor de bouwplannen van Sprundel.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3780m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie