Loopstukkenweg, Vries

Eigenschappen

Agrarische grond in Vries
Oppervlakte: 5000m²
Prijs: T.E.A.B.

Adresgegevens

Straat: Loopstukkenweg
Plaats: Vries
Provincie: Drenthe

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Vries, Drenthe. Het perceel is gelegen aan de Loopstukkenweg, dicht bij verschillende watersportgebieden.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Vries (Drents: Vreeis) is een esdorp in de gemeente Tynaarlo (in het noorden van de provincie Drenthe). In het dorp is het gemeentehuis van Tynaarlo gevestigd. Op 31 december 2009 had het dorp 4292 inwoners. Een gedeelte van het dorp is beschermd dorpsgezicht.
Vries ligt in een bosrijke omgeving met veel boerenland tussen de grote steden Assen en Groningen en heeft met beide steden een busverbinding. Met name aan de zuidkant richting Assen rukken industrieterreinen en nieuwbouwwijken op. Aan de westkant van Vries ligt het natuurgebied de Holten dat beheerd wordt door Staatsbosbeheer. Het is alleen toegankelijk voor wandelaars.

Onderstaand vindt u meer informatie:

klik hier en klik hier

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 5000m²
Prijs T.E.A.B.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie