Meester Cramerweg, Hoogeveen

Eigenschappen

Industriegrond in Hoogeveen
Oppervlakte: 3912m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Meester Cramerweg
Plaats: Hoogeveen
Provincie: Drenthe

Omschrijving

Mooi perceel  industrie grond te koop in Hoogeveen, Drenthe. Het perceel is gelegen aan de Meester Cramerweg. Het is mogelijk om hier nu een bedrijf te vestigen en te bouwen. Bouwrijpe industriegrond.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor Bedrijfsdoeleinden. Industrie grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Hoogeveen is een gemeente in het zuiden van de Nederlandse provincie Drenthe. De hoofdplaats is het gelijknamige Hoogeveen. De gemeente heeft een oppervlakte van 129 km² (waarvan 0,19 km² water) en heeft 55.662 inwoners (1 januari 2019).

De geschiedenis van het veen van de huidige gemeente Hoogeveen is beschreven vanaf 1551. Dat jaar kochten Reinold van Burmania en zijn vrouw de zogenaamde Meppense Venen, de zuidoostelijke helft van de gemeente. In 1625 ruilde Roelof van Echten een gebied ter grootte van 2000 morgen voor beloofde diensten en infrastructuur met de boeren van Steenbergen en Ten Arlo. Het gebied was ooit eigendom van de Heer van Ruinen. In 1631 werden beide gebieden bij elkaar getrokken en begon de eigenlijke geschiedenis van de vervening.

Klik hier voor de structuurvisie van Hoogeveen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3912m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie