Meesweg, Almere

Eigenschappen

Agrarische grond in Almere
Oppervlakte: 150m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Meesweg
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland

Omschrijving

Deze kavel is erg mooi gelegen aan het Gooimeer en het gebied kenmerkt zich door een uitgestrekte en bosrijke omgeving.
In deze regio wordt een villapark gerealiseerd en dit kan mogelijk voor een explosieve stijging in de grondprijzen zorgen.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. De gemeente verwelkomde in oktober 2016 de 200.000ste inwoner en telde op 1 januari 2021 214.561 inwoners.

Almere grenst aan de landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt, op de dijken na, geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter).

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw opgezet als tweede grotere stad in de provincie Flevoland. De eerste woningen werden opgeleverd in 1976. Inmiddels is zij Lelystad, de hoofdstad van Flevoland met ruim 79.000 inwoners (2020), in inwonertal ver voorbijgestreefd. Na 25 jaar, in 2001, had Almere al 150.000 inwoners. Anno 2020 is zij qua inwoners de achtste gemeente van het land. In de komende periode zal de stad kunnen groeien tot een aantal van 350.000 inwoners.

Voor meer informatie: klik hier en klik hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 150m²
Prijs € N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie