Miggelenbergweg, Hoenderloo

Eigenschappen

Recreatiegrond in Hoenderloo
Oppervlakte: 250m²
Prijs:  €109.580,- V.O.N.

Adresgegevens

Straat: Miggelenbergweg
Plaats: Hoenderloo
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Een geweldige kans! Bent u op zoek naar een nieuw chalet volledig bestemd voor eigen gebruik op de Veluwe, waarbij u ook nog inspraak heeft over de indeling van het chalet en de tuin? Dan is dit uw kans!
“Veluwepark Heideheuvel” start met de verkoop van chalets op fase 2 van een bestaand chaletpark. Het chalet heeft een afmeting van minimaal 55m² en kan worden voorzien van twee of drie slaapkamers. Tijdens de bouw worden deze chalets voorzien van vele raampartijen om te genieten van het adembenemende uitzicht over de landerijen van Hoenderloo. Aan de voorzijde van het chalet is een grote raampartij dat door het lessenaar dak goed tot zijn recht komt. De woonkamer wordt hierdoor enorm licht en ruim. De keuken is naar eigen smaak in te richten. Uiteraard is het chalet reeds voorzien van een standaard keuken met vaatwasser, combimagnetron, een (gas)kookplaat en een koelkast met vriesvak. Stelt u andere eisen aan een keuken? Geen probleem. Tijdens de bouw heeft u nog inspraak in kleuren, materialen en details.
Het chalet wordt uitgevoerd met minimaal twee slaapkamers. Een derde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden en de eventuele wens wordt bij aankoop persoonlijk met u besproken. De slaapkamers worden voorzien van inbouwkastenwanden en boxspring bedden. De panelen van de kasten kunnen in verschillende kleuren en patronen worden gekozen. De badkamer wordt voorzien van een toilet, douche en wastafelmeubel. De badkamer is volledig betegeld en heeft een designradiator.

De locatie

“Veluwepark Heideheuvel” is een chaletpark waarbij een unieke combinatie wordt geboden tussen rust, vertier en ontspanning. “Veluwepark Heideheuvel” is onderdeel van “Veluwe Vakantieparken” net zoals “Veluwecamping De Pampel” en “Veluwecamping ’t Schinkel”. Beide campings zijn voorzien van zwembaden, sport- en spelfaciliteiten en gezellige horecagelegenheden. U kunt als gast van “Veluwepark Heideheuvel”, waar verder geen faciliteiten te vinden zijn, vrij gebruik maken van de faciliteiten van ‘t Schinkel. Zo geniet u in volle rust van de omgeving en zoekt u desgewenst dergelijke activiteiten op.

Fase 2 van Veluwepark Heideheuvel wordt doorontwikkeld met moderne chalets op kavels van ca. 250m².

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 250m²
Prijs €109.580,- V.O.N.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu