Oosterkampen, Dalfsen

Eigenschappen

Bosgrond in Dalfsen
Oppervlakte: 3655m²
Prijs: T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: Oosterkampen
Plaats: Dalfsen
Provincie: Overijssel

Omschrijving

Mooi stuk bosgrond te koop in gemeente Dalfsen, Overijssel. Deelverkoop is bespreekbaar.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Dalfsen (Nedersaksisch: Dalsen) is een gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente telt 28.837 inwoners (1 augustus 2020, bron: CBS) op een oppervlakte van 166,50 km² (waarvan 1,32 km² water) en kent een dichtheid van 173 inwoners per vierkante kilometer. De huidige gemeente Dalfsen is op 1 januari 2001 ontstaan uit de samenvoeging van de gemeenten Nieuwleusen en Dalfsen.

Klik hier voor de structuurvisie van Dalfsen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3655 m²
Prijs T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie