Oostwold, Leek

Eigenschappen

Agrarische grond in Leek
Oppervlakte: 3000m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Kerkstraat
Plaats: Oostwold
Provincie: Groningen

Omschrijving

Perceel landbouwgrond te koop in Oostwold, Groningen. Gelegen nabij de E3. Perceel van 3000m2, kan in zijn geheel gekocht worden of in kleinere oppervlaktes vanaf 250 m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met 650 inwoners dat ten noorden van de A7 en het Leekstermeer ligt.

In 2013 is op basis van het advies Grenzeloos Grunnen in de provincie Groningen een traject gestart richting een gemeentelijke herindeling. Per 1 januari 2019 zal de herindeling plaatsvinden. Leek zal samen met de gemeenten Marum, Grootegast en Zuidhorn en het gebied Middag van de gemeente Winsum de nieuwe gemeente Westerkwartier vormen.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Oostwold.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3000 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu