Ouderkerkerdijk, Ouder-Amstel

Eigenschappen

Landbouwgrond in Ouder-Amstel
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €T.E.A.B k.k.

Adresgegevens

Straat: Ouderkerkerdijk
Plaats: Ouder-Amstel
Provincie: Noord-Holland

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop, gelegen aan de Ouderkerkerdijk in Ouder-Amstel.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Ouder-Amstel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 13.636 inwoners (31 mei 2018, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 26,15 km². De gemeente Ouder-Amstel maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam.

De gemeente Ouder-Amstel ligt ingeklemd tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost. Verder grenst de gemeente in het oosten aan Diemen, in het noorden aan Amsterdam (Watergraafsmeer), in het zuidoosten aan Abcoude, en in het zuiden aan Stokkelaarsbrug, Vinkeveen en Waverveen, alle vier behorend tot de gemeente De Ronde Venen. Historisch is Ouder-Amstel het deel van Amstelland aan de rechteroever van de Amstel en Amstelveen aan de linkeroever (Nieuwer-Amstel). Uitzondering was een klein gedeelte van Nieuwer Amstel dat op de rechteroever lag.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000m2
Prijs €T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie