Overweg, Vorden

Eigenschappen

Agrarische grond in Vorden
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.

Adresgegevens

Straat: Overweg
Plaats: Vorden
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Vorden, Gelderland. Dit perceel is gelegen aan de Overweg.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Vorden (Nedersaksisch: Vodden) is een dorp in de gemeente Bronckhorst in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt ongeveer 10 km ten zuidoosten van Zutphen. In 2020 telde het dorp 7.225 inwoners.

Vorden wordt doorsneden door de weg van Zutphen naar Ruurlo (N319) en door de Baakse beek (ter plaatse ook wel Vordense beek genoemd), die naar de IJssel stroomt. Vorden ligt aan de in 1878 geopende spoorlijn Zutphen – Winterswijk en heeft een station centraal gelegen aan de stationsweg.

Klik hier voor meer informatie.

Grond te koop in Vianen, Noord-Brabant bij Grondplatform.nl. Als handelsplatform brengen wij verkopers en kopers van grond samen. Groot aanbod kavels.

Oppervlakte 1000m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu