De Putten, Nuenen

Eigenschappen

Landbouwgrond in Nuenen
Oppervlakte: 100m²
Prijs: €T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: De Putten
Plaats: Nuenen
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Prachtig perceel landbouwgrond te koop in Nuenen, Noord-Brabant. Dit perceel is gelegen aan de Putten.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Tussen Eindhoven en Helmond vind men de oude plaats Nuenen. Naast de van oudsher agrarische industrie zijn er tevens veel industriële en dienstverlenende bedrijven actief in de gemeente. De uitvalsbasis naar het eerder genoemde Eindhoven en Helmond, in combinatie met het pittoreske karakter van Nuenen zelf, maakt het een gewilde woonplaats. Ontwikkelingen van het omliggende buitengebied zijn in gevorderd stadium en zullen de komende jaren steeds concreter worden.

Klik hier voor het bestemmingsplan van het buitengebied van Nuenen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 100m²
Prijs €T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie