Polderstraat, Rucphen

Eigenschappen

Landbouwgrond in Rucphen
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Polderstraat
Plaats: Rucphen
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Prachtig perceel landbouwgrond te koop in Rucphen, Noord-Brabant. Gelegen aan de Polderstraat.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Rucphen is een gemeente tussen Roosendaal en Etten-Leur in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 22.585 inwoners en heeft een oppervlakte van 64,23 km².

In 1952 werd de gemeente, vanwege de economische moeilijkheden, aangewezen als kerngemeente (Ontwikkelingsgebied Zuid-West Brabant), teneinde de industrialisatie te bevorderen. Sindsdien ligt tussen Rucphen en Sprundel een bedrijventerrein.

Klik hier voor de structuurvisie van Rucphen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie