Provincialeweg, Ouddorp

Eigenschappen

Agrarische grond in Ouddorp
Oppervlakte: 956m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Provincialeweg
Plaats: Ouddorp
Provincie: Zuid-Holland

Omschrijving

Mooi landbouwperceel te koop in Ouddorp, Zuid-Holland. Gelegen aan de Provincialeweg.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn kan omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 vormde Ouddorp samen met Stellendam, Havenhoofd en Goedereede de gemeente Goedereede.

Het landelijk gelegen Ouddorp is op Middelharnis-Sommelsdijk na het grootste dorp van Goeree-Overflakkee. Er wonen ongeveer 5.800 mensen. Het grootste deel bestaat uit uitgestrekte lintbebouwing, die zich vanaf het centrum naar het noorden en westen uitstrekt tot een afstand van meer dan 4 kilometer.

Klik hier voor meer informatie over de gemeente.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 956m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie