Raamsweg, Haarle

Eigenschappen

Agrarische grond in Haarle
Oppervlakte: 200m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Raamsweg
Plaats: Haarle
Provincie: Overijssel

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Haarle, Overijssel. Dit perceel is gelegen aan de Raamsweg, in de buurt van Raamsweg 2. Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Haarle is een dorp in Salland, in het midden van de Nederlandse provincie Overijssel. Het hoort bij de gemeente Hellendoorn. Haarle telt ongeveer 2.120 inwoners (per 27 juli 2018). Het ligt ten zuiden van de N35 (Zwolle – Enschede), in westelijke richting op ongeveer 8 km afstand van Raalte en in oostelijke richting op ongeveer 6 km van Nijverdal.

In 1985 woonden er 2300 mensen in Haarle, de laatste jaren schommelt het aantal echter rond de 2200. Het Haarlese grondgebied beslaat 3590 hectare, wat ruim een kwart is van de oppervlakte van de Gemeente Hellendoorn. Iets meer dan de helft van de inwoners woont in de bebouwde kom, de overigen in het buitengebied.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 200 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie