Het Zuid, Drachten

Eigenschappen

Landbouwgrond in Drachten
Oppervlakte: 200m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Het Zuid
Plaats: Drachten
Provincie: Friesland

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop in Drachten, Friesland. Het perceel is gelegen aan Het Zuid.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Heerenveen en ten zuidoosten van Leeuwarden.

Door Drachten loopt de Drachtstervaart. In 2020 telde Drachten 45.075 inwoners en daarmee is het naar inwonertal de op een na grootste plaats in de provincie Friesland. Onder Drachten vallen de buurtschappen; Buitenstverlaat, Folgeren, Nijtap (klein deel), Noorderend, Zuidereind en Zuiderheide.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 200m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie