Schorweg, Maasbree

Eigenschappen

Bosgrond in Maasbree
Oppervlakte: 27.515m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Schorweg
Plaats: Maasbree
Provincie: Limburg

Omschrijving

Mooi stuk bosgrond te koop aan de Schorweg in Maasbree.

Door zelf te beleggen in de aankoop van bosgrond kunt een goed rendement verwachten. Of u nou besluit om het bos gewoon bos te laten, of dat u kijkt naar andere mogelijkheden voor meer rendement, de trend van de laatste jaren vertoond een continu waardestijging van de bosgronden.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Maasbree is een plaats en voormalige gemeente in Nederlands-Limburg. De plaats telt ongeveer 5000 inwoners en 1500 in het buitengebied. Maasbree maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas. Tot Maasbree worden ook de buurtschappen ’t Rooth, Dubbroek en Tongerlo gerekend.

Klik hier voor het bestemmingsplan.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 27.515m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter



    Locatie