Sloten, Friesland

Eigenschappen

Agrarische grond in Sloten
Oppervlakte: 750m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Jerdensdijk
Plaats: Sloten
Provincie: Friesland

Omschrijving

Een prachtig perceel agrarische grond te koop, gelegen dicht tegen het centrum aan van het mooie dorpje Sloten in Friesland.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Waterrecreatie is hetgeen wat centraal staat in deze regio. Sloten zal binnenkort deel uit maken van de nieuw te vormen gemeente De Friese Meren. Dit is een fusiegemeente van Gaasterlan-Slaet, Lemsterland en Skarsterlan. Deze gemeente wil een Friese Merenproject ontwikkelen waarbij waterrecreatie nog aantrekkelijker wordt.

Hier vindt u het bestemmingsplan van Sloten.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 750 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie